Evenimente

Vă reamintim cu bucurie că în 30 iunie – 1 iulie 2018 ne reunim pentru obiectivele noastre comune și anume practica psihoterapiei în România sub umbrela națională – Federația Română de Psihoterapie.

Activitatile sunt: 30 iunie Conferinta FRP si Comisia Profesională, 1 iulie Adunare Generală.

Suntem în demersuri de ancorare în prezent cu resursele istoriei pentru a construi viitorul și în acest sens suntem onorați să fim împreună la acest eveniment cu: Prof.Univ.Dr. Mircea Lăzărescu, Prof.Univ.Dr. Ion Dafinoiu, Prof. „Aaron T. Beck” Univ.Dr. Daniel David și membrii Comisiei de Supraveghere a FRP, Dr. Ileana Botezat Antonescu, Dr.Psih. Augustin Cambosie, Psih. Dana Dragoteanu.

Reprezentanții tuturor școlilor de psihoterapie conectate la demersurile noastre și echipele de formatori vom construi împreună noile planuri pentru viitor.

Vă invităm astfel să confirmați participarea a 5 membri din echipa de management și de formare astfel încât să putem lucra în echipă cu reprezentanții școlilor pentru Comisia Profesională, Comisia pentru Certificatul European de Psihoterapeut, reprezentanți management.

Confirmare pana la 30 mai la colega noastră psihoterapeut Ramona M. Covrig, adresa e-mail ramona_covrig@yahoo.com

Federația Româna de Psihoterapie pune la dispoziție pentru participanți: mapa conferinței, gustări și cafea, prânz (sâmbătă și duminică) și cina (sâmbătă).

Va asteptam cu drag,
Comitetul Director FRP