Parteneri

“Hai cu noi în Horă și Educatieve Academie se bucură de privilegiul participării active a Institutului de Ştiinţe ale Educaţiei, pentru că de educație ne pasă tuturor. Ca mamă a trei copii, școlile și profesorii au reprezentat tot timpul o parte foarte importantă a vieții noastre. Familia noastră a locuit peste tot în lume și copiii noștri au vizitat multe sisteme școlare diferite. Au înflorit în școli unde au învățat dragostea de a învăța, setea de cunoaștere, bucuria studiului, unde profesorii erau pozitivi, manifestând încredere fermă în succesul final al tuturor.”
Ilse Baekelandt-Luyten, Preşedinte Onorific al Asociaţiei Hai cu noi în Horă, soţia Ambasadorului Belgiei în România

“Programul “Academia de vară Hora 2016” m-a convins prin tematica inovativa pentru contextul educational, prin calitatea formatorilor, prin seriozitatea partenerilor români care îl implementează, prin frumuseţea locaţiei unde va fi desfăşurat, prin utilitatea lui la nivel personal şi profesional. Mă bucur că anul acesta 24 cadre didactice şi consilieri şcolari din România vor avea ocazia să participe şi să aplice în propria viaţă, dar şi la şcolaă, cu elevii, cunoștințele, atitudinile și abilitățile dobândite în acest curs.”
Speranţa Ţibu, Şef department Consiliere şi management educaţional , Institutul de Ştiinţe ale Educaţei Bucureşti

“Inima mea este într-adevăr atinsă atunci când văd frumusețea cu care participanții îndrăznesc să se lase provocați în procesul de autocunoaștere și cum aceștia transpun exercițiile în viața de zi cu zi. Aceștia se abandonează întru-totul, fac exerciții corporale, jocuri de meditație și improvizație, lucrează cu argilă, își explorează propriile limite pentru a le putea schimba. Simt o foame intelectuală enormă, inimi care sunt larg deschise și mâini generoase și binevoitoare.”
Summer school pdf.
Katrien Cassiers, Trainer Academia Educațională din Belgia

“Carmeuse este o companie care îți dorește să contribuie la o lume mai bună. Prin implicarea noastră în programe de dezvoltare personală și profesională susținem dezvoltarea sistemului de învățământ într-o direcție sustenabilă, încurajând participarea cadrelor didactice și a consilierilor școlari din comunitățile unde Carmeuse operează. Este al doilea an în care continuăm parteneriatul cu Asociația Hora și credem în impactul pe termen lung al acestui program”
Lorena Felder, responsabil Carmeuse Foundation în România

Responsabilitatea socială reprezintă unul dintre stâlpii de susţinere ai valorilor companiei noastre – suntem preocupaţi în mod constant de acţiuni cu impact pe termen lung, mai ales pentru generaţiile care urmează; face parte din esenţa companiei noastre să fim demni de încredere şi dedicaţi; pentru aceste motive, considerăm că a investi în oamenii care sunt responsabili pentru copiii nostri, înseamnă a investi în propriul viitor.
Jeroen Fabry, Business Unit Manager, H.Essers Bucharest

“Pentru VPK Packaging si Asociația The share project, implicarea în dezvoltarea sistemului educațional din Romania este o alegere naturală,” “Consolidând puterea interioară a celor care educă, a învățătorilor, procesul de invățare devine un factor facilitator al dezvoltării copiilor, viitori posibili membri ai echipei noastre.”,

Bart Dobbelaere, General Manager VPK Packaging Romania

MULTUMIRI SPECIALE PENTRU: